Als het om kleding gaat, worden trainingspakken vaak over het hoofd gezien. Deze kledingstukken dienen echter een belangrijk doel. Trainingspakken zijn in de eerste plaats comfortabel. Ze laten je vrij en onbeperkt bewegen. Dit is vooral belangrijk voor atleten die op hun best moeten kunnen presteren. Bovendien kunnen trainingspakken stijlvol zijn. Hoewel ze vaak worden geassocieerd met vrijetijdskleding, creëren steeds meer ontwerpers modieuze trainingspakken die in verschillende omgevingen kunnen worden gedragen. Ten slotte zijn trainingspakken veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt om te sporten, boodschappen te doen of zelfs om gewoon in huis te loungen. Wat uw behoeften ook zijn, er is een trainingspak dat hieraan voldoet.

 

Dus waarom zijn trainingspakken zo belangrijk? Comfort, stijl en veelzijdigheid maken ze een must-have voor iedereen die er goed uit wil zien en zich tegelijkertijd goed wil voelen.

 

De verschillende soorten adidas trainingspakken

Adidas is een wereldberoemde fabrikant van sportkleding en produceert een verscheidenheid aan trainingspakken die zowel stijlvol als functioneel zijn. Er zijn drie hoofdtypen adidas trainingspakken; het klassieke adidas trainingspak met drie-strepen, de moderne climacool en de retro Tango. Het klassieke adidas trainingspak met drie strepen is een tijdloos ontwerp dat direct herkenbaar is. Het trainingspak met drie strepen werd voor het eerst geïntroduceerd in 1967 en is in de loop der jaren voortdurend bijgewerkt met nieuwe technologieën. De meest recente update van het trainingspak met drie strepen is het gebruik van Climacool-stof die zorgt voor ventilatie en helpt de drager koel en droog te houden. Het moderne climacool trainingspak is een meer eigentijdse versie van het klassieke ontwerp met drie strepen. Climacool-stof wordt door het hele pak gebruikt om maximale ventilatie en koeling te bieden. Aan het eind van de jaren negentig bracht adidas een lijn retro Tango-trainingspakken uit. De pakken waren gebaseerd op ontwerpen uit de jaren 70 en werden al snel populair onder jongeren. Tegenwoordig zijn de pakken zeer gewild bij verzamelaars en kunnen ze honderden dollars opbrengen op de secundaire markt.

 

De Tango-lijn werd voor het eerst geïntroduceerd in 1978 als trainingspak voor professionele voetballers. De pakken zijn gemaakt van duurzame stof en hebben opvallende graphics. Ze werden al snel populair onder casual voetbalfans en werden geadopteerd door andere sportteams. Halverwege de jaren tachtig was de Tango de bestverkochte kledinglijn van adidas geworden.

 

In 1997 bracht adidas de Tango opnieuw uit in beperkte hoeveelheden. De pakken vielen meteen in de smaak bij nostalgische consumenten en waren snel uitverkocht.

 

Hoe kies je de juiste maat?

Als het gaat om het vinden van de juiste maat, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Eerst moet u uw metingen weten. Zodra u uw maten heeft, kunt u naar de maten gaan kijken. Houd er echter rekening mee dat niet alle merken op maat vallen. Daarom is het belangrijk om kleding te passen voordat je het koopt.

 

Als je online winkelt en de kleding niet kunt passen voordat je hem koopt, zoek dan naar een merk dat gratis retourneren aanbiedt. Op die manier kun je, als de kleding niet past, deze gratis retourneren en de juiste maat krijgen.

Tot slot, wees niet bang om hulp te vragen bij het winkelen. De verkopers in de winkel zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste maat en stijl van kleding voor jouw lichaamstype.

 

Hoe kies je de juiste stijl?

Als het gaat om het kiezen van de juiste stijl, kan het lastig zijn. Maar met een paar richtlijnen in gedachten, kunt u de opties verfijnen en de perfecte voor u vinden.

 

Overweeg eerst uw lichaamstype. Wat staat je goed? Wat flatteert je figuur? Door deze vragen te beantwoorden, kunt u bepaalde stijlen elimineren die niet voor u zouden werken.

 

Bedenk vervolgens waarvoor je de stijl gaat gebruiken. Als je iets formeels nodig hebt, is een casual stijl waarschijnlijk niet voldoende. Omgekeerd, als je iets nodig hebt voor dagelijks gebruik, dan is een meer formele stijl misschien niet nodig.

 

Houd tot slot rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Waar hou je van? Waar word je door aangetrokken? Wanneer u een stijl vindt die aan al deze criteria voldoet, heeft u de juiste voor u gevonden.

 

De verschillende kleuren van adidas trainingspakken

Hoewel Adidas vooral bekend staat om zijn zwart-witte trainingspakken, biedt het bedrijf een breed scala aan kleuren voor zijn populaire stijl van sportkleding. Van traditionele tinten zoals marineblauw en grijs tot meer opvallende tinten zoals roze en groen, er is een trainingspak van Adidas voor elke smaak. En met zoveel verschillende kleuropties die beschikbaar zijn, is het gemakkelijk om een Adidas-trainingspak te vinden dat past bij de kleuren van je favoriete team of gewoon je persoonlijke stijl uitdrukt.